קניה בטוחה
רוני אברהם - יועץ אביזרי אילוף

רוני אברהם - יועץ אביזרי אילוף

כל הארץ

מה אתם מחפשים?

קטגוריה

תת קטגוריה

איזור

עיר

מה אתם מחפשים?select
בחר קטגוריהselect
בחר תת קטגוריהselect
בחר אזורselect
בחר עירselect

בטיחות במתקני חצר

בטיחות במתקני חצר
מתקני חצר כגון מטבחי חוץ, כיריים חשמליות, גריל, קמין וכדומה מצריכים נקיטת זהירות מרבית ושמירה על כללי בטיחות מסוימים. שכן, כשאנו עומדים ומבשלים אנו לא תמיד שמים לב לנעשה סביב, ולכן כדי למנוע פגיעות מיותרות כדאי להיות מודעים לבטיחות ולחשיבותה. מטבחי חצר כוללים כיריים חשמליות, גריל, צ'יפסר, מקרר, ואלו עלולים להוות סכנה בשל החום שהם מפיצים והחומרים בהם. לכן, לפני שאתם רוכשים מוצרים מעין אלו לחצר שלכם, בדקו היטב האם יש לכם שטח המתאים לכך, הרחב מספיק ורחוק מספיק מעצים. כמו כן, בדקו היטב את תקנות הבטיחות של המטבח והיוועצו עם איש מקצוע אם הן מספקות.

מה צריך לבדוק
מטבח החצר שאתם רוכשים צריך לכלול אביזרים בטוחים לשימוש כגון כיריים סמויים, גריל בטיחותי, אביזרים שאינם חדים וכדומה. כמו כן, כשאנו מדברים על מטבח בטוח לשימוש, פירוש הדבר הוא שהמטבח צריך להיות מיוצר מחומרי בידוד. כיום, ישנן חברות רבות המייצרות מטבחי חצר משלושה חומרי בידוד שונים. חומרים אלו ממוקמים באזורים שונים במטבח, ומגינים על המשתמשים בו במקרה של התחממות או שרפה. כמו כן, חשוב לוודא שאתם מקבלים מטף בטיחות מובנה בתוך מטבח החצר שאתם עומדים לרכוש. זאת כמובן כדי לתפעל באופן היעיל והבטוח ביותר מקרה של דלקה, אפילו הקטנה ביותר. מטבחי חצר רבים אף מצויידים בחיישני בטיחות, האחראים על ניתוק אספקת הגז במקרה שכבתה האש בכיריים, ובנוסף באביזרי בטיחות נגד ניסיון הדלקה של ילדים קטנים.  

בטיחות בצליית הבשר
כחלק מההנאה בשימוש במטבח החצר, רבים נוהגים לצלות בשר על הגריל או במעשנת בשר. אך גם בחלק מהנה זה חשוב להקפיד על כללי הזהירות והבטיחות.כשאנו צולים בשר על הגריל, חשוב לוודא שאין ילדים הקרובים לאש, או הנמצאים בכיוון שאליו מגיע העשן. שכן, שאיפת עשן אינה בריאה ועלולה לגרום לבעיות בנשימה. כמו כן, חשוב לוודא שאנו לא מדליקים אש חזקה מדי או משאירים אותה ללא השגחה של מבוגר. כמו כן, גם בשימוש במעשנת בשר חשוב להקפיד על כללי בטיחות. השימוש בגחלים במעשנת הוא שיוצר את הצלייה ואת הטעם המיוחד שנוצר לבשר. הבישול במעשנת הנו איטי מאוד ובטמפרטורה נמוכה, וככזה, נוטים לעתים להשאירו להתבשל ללא השגחה. ולכן, גם במקרה של שימוש במעשנת בשר חשוב להשגיח עליו תמיד, ובמיוחד במקרים של אירועים עם ילדים. גם אם אתם חושבים שאין לכם צורך להשגיח כי לבשר לוקח זמן רב להתבשל, זכרו תמיד כי אש, אפילו בטמפרטורה נמוכה היא דבר מסוכן.

פרידמן עוז - הענק הירוק


בחר איזור
בחר אזורselect
...Loading...
קניה בטוחה